18 Ekim 2010 Pazartesi

3.Ev

Doğal burcu:ikizler
Yönetici gezegenler :merkür
3.evde stelyum:yetişme döneminde sık sık çevre değiştirmeye işaret edebilir değişken bir burçta yerleşmişse, sık seyahat, sürekli oraya buraya koşuşturmak demektir.


KOÇ


Dikkatinizi uzun süreli toplayamazsınız. Öğrenmede sabırsız davranışlarınız bazı konulara yüzeysel bakmanıza neden olabilir. Organizasyonlardan ve detaylardan hoşlanmazsınız. Tecrübe ile daha iyi öğrenirsiniz. Çabuk sinirlenirsiniz. Alaycı bir tutum gösteriyorsunuz. Acelecisiniz. Acele edip sonuçlarını düşünmeden karar verir ve hiç beklemeden uygulamaya geçer. Aklına gelen şey o an olsun ister asla beklemeye tahammül edemezsiniz. Fikirleri hemen uygulamaya geçirmek istersiniz. Babanız askeriyede, operatörlükte, üretimde ya da riski yüksek bir işte görevli olabilir.Canli bir zekasi vardir. Hirslidir. Degisiklik ve yenilige her zaman hazirdir.son derece hızlı düşünen ve çabuk kavrayan bir insanınız. İletişimde baskın bir rol üstlenmekte ve inisiyatif almakta hiç bir zaman tereddüt etmezsiniz. Tüm konuşmalarınızda açıklıktan yana oluşunuz, düşüncelerinizi hiç bir çekince hissetmeden yansıtmanız da önemli karaktersitikleriniz arasındadır. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize karşı bireysel ve atak davranışlarınız da önemli özelliklerinizden sayılabilir bilgi için kavga eder.


BOĞA


Hızlı gelişen olaylarda soğukkanlı olur, aynı zamanda sosyal sorumlulukları da unutmadan hareket edersiniz. Yaşam koşulları ve çevreniz söz konusu olduğunda aşırı korumacı olursunuz. Komşularınızla iyi ilişkiler kurarsınız. Sosyal topluluklarda yer alırsınız ve tanınırsınız. Çabalarınızın farkına varılır ve desteklenirsiniz. İnsanlarda güven hissi yarattığınız için komşunuz veya sınıf arkadaşınızla evlenebilir veya iş ortaklığı kurabilirsiniz.Kendini evde oldugunda daha iyi baska hiçbir yerde hissetmez. Fazla seyahat etmez veya içgüdülerini ince eleyip sik dokumadan dinlemez. Herseyi hesaplidir, hayatta hep "sakin ama emin adimlarla" ilerler.İletişimde tutarlı olmaya gayret edersiniz. Sözcüklerinizi doğru seçmek ve akıllıca kullanmak için ağır ağır konuşmaktan hiç çekinmezsiniz. Düşünme konusunda biraz tembellik yapmaya, başka bir deyişle düşünmekten çok hissetmeye eğilimli bir yapınız vardır.Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde kıskanç, sahip olmacı tavırlarınız kadar, duygusal yaklaşımlarınız da dikkat çeker.


İKİZLER


İletişim sizin için çok önemli. Sosyal bir kişiliğe sahipsiniz. Yazar, öğretmen, yayıncı, satıcı, sürekli seyahat eden veya tasarımla uğraşan birisi olabilirsiniz. Kardeşler arası ziyaret ve ilişkileriniz oldukça yoğundur. Yakınlarınızla ilgili her şeyi bilmek istersiniz. Dedikodudan hoşlanıyorsunuz. Anlayışınız ve algılarınız içgüdüseldir. Değişken bir karaktere sahip olduğunuz için ilişki kurduğunuz insanın tüm enerjisini size harcaması gerekmektedir. Kimseyi tavlamak için çabalamazsınız. Neşeniz ve üstün ifade gücünüzle peşinizde etrafınızı kendinize hayran bırakırsınız.Degisikliklere kolay ayak uydurur ve degisikligi sever. Monotonluk hiç ona göre degildir. Is yüzünden evini tasimasi gerekecektir.Orijinaliteniz ve bireyselliğinizle tanınmayı istersiniz. Fikirlerinizde ve kendinizi ortaya koyuş şeklinizde çok yönlüsünüzdür ve bu özelliğinizle takdir edilmeyi istersiniz. Düşüncelerinizi yakın çevrenizden insanlarla, kardeşlerinizle paylaşmayı ve tartışmayı seven bir yapınız vardır yazma yeteneği iyi olabilir, ellerini iyi kullanabilir


YENGEÇ


İlköğretim ve temel eğitimle yakından ilgilenirsiniz. Kardeşler veya komşularla duygusal yakınlık kurmak istersiniz. Gizli veya dikkatli olmayı istemenize rağmen duygularınızı anlatmaya ihtiyaç duyarsınız. Size duygusal yaklaşan kimselere çabuk inanırsınız. Başkalarının görüşlerini yansıtmaya eğilimlisiniz. İşyerinizin evde veya eve yakın olmasını tercih edersiniz. Teknelerden ve deniz seyahatlerinden hoşlanıyorsunuz. Ailesi ve sevdikleri onun için çok önemlidir ve bu kisiler zor zamanlarinda ona güvenebilirler.Yakın çevrenizdeki insanlara, kardeşlerinize karşı ebeveyn tarzında bir yaklaşımınız vardır. Onları koruyup, kollamak içgüdüsel olarak vazgeçemediğiniz alışkanlıklarınızdandır.


ASLAN


Kendinizi iletişim yoluyla ve araçları yardımıyla geliştirirsiniz. Fikirleriniz, benliğinizin direk anlatımıdır. Dolaylı yollara sapmazsınız. Ani olaylar karşısında çabucak diğer kişilerle sabit ve sürekli ilişkiler kurabilirsiniz. Aile ve komşularınızla olan ilişkilerinizde de tavırlarınız, yaklaşımlarınız sabit ve süreklidir. Girdiğiniz her ortamda dikkat çeken, zeki, karizmatik, sahne sanatlarına yatkın birisiniz. Eğer ortamda tüm ilgi sizin üzerinize yoğunlaşmazsa mutsuz olursunuz.Çok iyi bir organizatördür. Herseyi dikkatle inceler ve uygular.İletişimde oldukça baskın ve etkileyici bir tarzınız vardır. Jestlerinizi ve mimiklerinizi bir sahne sanatçısı kadar iyi kullanabilmeniz, iletişimle istediğiniz hedeflere ulaşabilmenize de yardımcıdır. Yakın çevrenizdeki insanlara ve özellikle kardeşlerinize karşı son derece bonkör, koruyucu ama, otoriter bir tarz geliştirmeniz söz konusudur.


BAŞAK


İlgi alanınız iletişim olabilir. Yazarlık, öğretmenlik, yayıncılık, satıcılık, tasarımcılık veya mühendislik mesleklerinde de son derece başarılı olabilirsiniz. Yakın çevrenizle, özellikle komşu ve kardeşlerinizle iletişiminizin kuvvetli olması nedeniyle evinizde sık sık misafirleriniz olur. Hafif dedikoducu bir yanınız da vardır. Sezgisel gücünüzü iyi yönde kullanmalısınız. Merak ettiğiniz şeyleri tıpkı bir istihbarat örgütü gibi araştırırsınız. Asla unutmadığınız halde yine de her şeyi not eder ve hatırlatıcı işaretler koyarsınız.


TERAZİ


Ani olaylarda son derece sosyal davranırsınız. Komşularınızla iyi ilişkiler kurmaya çalışırsınız. Cemiyet projelerinde yer alırsınız. Kardeşlerinizle sosyal ilişkileriniz iyidir. Diplomatik ve strateji kabiliyetiniz oldukça gelişmiştir. Sınıf arkadaşınız veya komşunuzla yakın ilişkiler kurmaktan hoşlanır ve evlenebilirsiniz.Rafine ve problemsiz insanlar ile birlikte olmak ister. Onlarla sakin ve uzun konusmalar yapmayi arzular


AKREP


Yoğun güç ve konsantrasyona sahipsiniz. İyi bir araştırmacısınız ama araştırmalarınıza gereğinden daha az önem veriyorsunuz. Bilgiyi, kişiye sağladığı güç açısından gerekli buluyorsunuz. Evrenin gizemlerine ve işleyişine karşı derin ilgi duyuyorsunuz. Beraber olduğunuz kişilerin uçlarda yaşamasını öğrenmesi gerekiyor. Cennet ve cehennemi bir arada yaşatabilir ve bunu iç zorlanmadan yapabilirsiniz.Başkalarının ortada olanı gördüğü yerde siz gizli akıntıları görürsünüz. Gözlem yetenekleriniz, konuşmak için yüreklendirilmediğiniz bir çocukluk döneminde bileylenmiş (keskinleşmiş) olabilir. Böylece, siz yaşıtınız olan diğer çocuklardan çok daha fazla izlemiş ve öğrenmiş olmalısınız. Söylediğiniz sözler laf-ı güzaftan ibaret, ağdalı, mısra dolduran sözler değildir. Kendiniz nasıl dikkatle dinliyorsanız, aynı dikkatle de dinlenmek istersiniz. İletişim değişmek üzeredir, diğerleri de gizli olanı görmek ya da hissetmek üzeredirler. Seslerde, sessizlikte ve nüansdaki gücü bulmak, mesajınızı güçlendirir. Bağlantının derinliği gerçeklerden güçlüdür, ama bazen de basit gerçeğin gerçekten basit (sadece basit bir gerçek) olduğunu anlamakta yarar vardır.


YAY


Yerinde duramayan birisiniz. Öğrenmede tekrar eden dersler yerine, ilgi ve merakla takip etmeyi tercih edersiniz. Yabancı lisan, yazarlık ve mizah hikâyelerine meraklısınız. Başkalarına sürekli tavsiye verirsiniz. Dedikoduları dinlemekten hoşlanırsınız. Cemiyet projeleri ve yöresel politikayla ilgilenirsiniz.Uzun süre okuyacak ve çok bilgili olacaktir. Çok zeka, açik ve bagimsizdir. Yabanci ülkelerle iletisim içinde olacaktir. Verimli bir hayalgücü vardir.Düşünsel yanınız son derece kuvvetlidir. Pek çok farklı fikri sentezleyerek bir sonuca ulaşmayı son derece rahat becerirsiniz. İletişimde sıcak, samimi, bilgiyi paylaşmaktan çekinmeyen bir tarzınız vardır. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize rehberlik etmeyi, yol göstermeyi ve entellektüel paylaşımlar yaşamayı bir sorumluluk olarak benimsersiniz Bu konum, düşüncelerin ve fikirlerin ifadesinde felsefi bir bakış açısı gerektirir... Aynı zamanda hayal gücü kuvvetlidir.Din ve sosyal değerler konusunda güçlü bir eğilim gözlenir


OĞLAK


Öğrenme ve iletişim konularında kendinizi sınırlarsınız. Hayal gücü eksikliğinden dolayı sözlü anlatım kabiliyeti olanlara hayran olursunuz. İleri yaşlarda öğrenmeye ve fikir oluşumuna daha yatkınsınız. Kardeşler, sınıf arkadaşları ve komşulara karşı sınırlı yaklaşımlarınız vardır. Terbiyeli ve zarif kişilerden hoşlanırsınız.Hiçbir şeyi sansa birakmaz, herseyi hesaplar, yavas ve kuralli hareket eder. Kendiyle barisik ve huzurludur. Gerçeklesinceye dek planlari hakkinda konuşmaz.


KOVA 


Bilgiyi ezberleme yeteneğiniz yoktur ve bundan dolayı ezberledikleriniz aniden zihninizden kaybolur. Bu da sizin bilgileri denemenizi ve kullanmanızı zorlaştırır. Fakat dehanız ve inatçılığınızla farklı düşünür her konunun üstesinden gelirsiniz. Yapınız itibariyle sakin oturmak size zor gelir. Buna karşın sosyal fakat bağımsız bir kişiliğiniz vardır. Sahiplenme duygusu olan kişilerle ilişkileriniz kısa sürer. Bu tarz geleneksel yapıdaki ilişkiler bağımsız yapınızla uyum sağlamaz.Gelisime çok açiktir. Yeni, farkli ve yaratici olan hersey karsi ilgisi vardir. Tüm yeni fikirlere açiktir. Seyahat etmeyi sever.


BALIK


Zihinsel yorgunluk veren şeylerden uzak durmayı tercih edersiniz. Hatta keyif verici maddelere (alkol gibi) ilgi duyuyor olabilirsiniz. Fakat sezgileriniz kuvvetlidir. Hesap kitap işlerinden hoşlanmadığınız için sık sık zihinsel kargaşalara düşersiniz. Hassasınız, çok kırılsanız bile karşınızdakine söylemez hatta kendi kendinize bile söylenmezsiniz. Durumu sadece kendi kendine dolan gözleriniz açığa çıkarır. Yaratıcısınız, kendinize bile lakap takarsınız. Teknelerden ve sürat motorlarından çok hoşlanırsınız.Fikirleri hatta karakteri de degiskendir. Seyahati, deniz yolculuklarini ve deniz ile baglantili isleri severMetodik bir yapınız olmasına rağmen, zaman zaman düşüncelerinizdeki dalgalanmalar ve konsantrasyon bozukluğu problem yaratır. Düşünce sisteminizde duygularınızın ve alt bilinç akımlarının yansımalarını görmemek olanaksız gibidir. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize karşı son derece sıcak, verici ve esirgeyen bir davranış biçiminiz vardır. Bu yaklaşımlarınız zaman zaman suistimal edilmenize de neden olabilir
ayrılırsın, içedönük ve yenilikçi. Senin, senin zihinsel süreçlerini besleyen büyük bir hayal gücün var, ve sen, çok yaratıcı fikri ileri sürebilirsin. Sen, hem de tutarsız ve kararsızsın; Senin, kolayca konsantre olamadığın mümkündür, ve illüzyonların veya fantezilerin, sık sık seni kestiği. Senin iletişimin, naziktir, ve sen, barışla kendini ifade etmek için olumlu duygusal bir iklimi hissetmeye ihtiyaç duyarsın.


AY olan kişiler bilgiyi kendilerine sağlayacağı güvenliğin bir aracı olarak görebilirler.Eğer değişken bir burçta yerleşmişse, sık seyahat, sürekli oraya buraya koşuşturmak demektir. 


VENÜS  olanlar çevrelerinden Venüs'e ait özellikleri algılarlar; uyumluluk, güzellik, vs. Doğal olarak, çevrede bulunan daha ahenkli ve hoşnut edici şeyleri öğrenirler.
MARS olan bir kişi, bilgi için kavga eder. 
SATÜRN  çevrenin daha sınırlayıcı ve soğuk cepheleri algılanır. Kendini özgürce ifade etmek için, yeterince güvenli bir ortam hissedilmez.erkek kardeşimizle ilişkimizde güçlük ve çatışma deneyimleyeceğimiz veya onu soğuk ve sevgisiz gördüğümüz anlamına gelebilir. 




BİRİNCİ  EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Ben kimim gibi soruları vardır  merak duygusunu hayatının ön planına alacaktır Siz tavırlarını,düşüncelerini,fikirlerini mutlaka ifade etmesi gereken birisiniz.Bazen bu yerleşim dedikoducu,çekiştirici bir özellik verir.Genellikle diyaloglarınız,yerel politika akrabalarınız,tanıdıklarınız hakkındadır.Kendi hakkınızdasusup kaldığınız konuşmadığınız pek görülmez.Bir başka yönünüz,yolculuğa ya da ellerinizle yapabileceğiniz bir işe düşkün olmanızdır.
Yönetici Uranüs düşüncelerinizi ayırt edilebilir bir şekilde kendi tarzınızla seslendirebilirsiniz
İKİNCİ  EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Değer sisteminizi sözcüklere dökmeye özen gösterirsiniz.Teori ve inançlarınızı ödün vermez bir şekilde savunursunuz.Mal mülk hakkında otorite gibi konuşursunuz.Oldukça pratiksiniz.
ÜÇÜNCÜ EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Birçok önde gelen yazar bu konumdadır ve bu kesinlikle kelimeleri yazılı ya da sözlü olsun kullanmada rahatlık ve kolaylık verir.Düşüncelerinizi oldukça iddialı bir biçimde ifade etmek ihtiyacı hissedersiniz.Genellikle iyi bir yön algılama hissine sahipsiniz.
Yönetici Mars çocuklukta ev hayatınız birçok yerleşim ve okul değişikliği ile kaoslu hale gelebilir
Yönetici Uranüs çocuklukta ev hayatınız birçok yerleşim ve okul değişikliği ile kaoslu hale gelebilir


DÖRDÜNCÜ EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Bu genellikle ebeveynlerinizden birinin yerini alan kardeşe işaret eder yada tersine siz kardeşlerinizekarşı ebeveyn rolü üstlenirsiniz.En rahat etiğiniz yer ev ortamıdır.Eğer gezegeniniz iyi konumdaysa. bu size ebeveynlerinizle iyi bir iletişim sağlar.tersi durumda onlar tarafından anlaşılmazsınız.


BEŞİNCİ EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Eğer yöneticinizi iyi kullanırsanız tüm insanların en romantik ifadesi olabilirsiniz.Böyle olmazsa abartıya doğru bir eğiliminiz olabilir.
Yönetici Mars spora eğiliminiz vardır
Yönetici Uranüs spora eğiliminiz vardır


ALTINCI EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Dikkat etmezseniz, işiniz ,diyetiniz alışkanlıklarınız hakkında yaptığınız konuşmalarla çevrenizdekileri sıkabilirsiniz.İşiniz sizin için önemli ve iletişim kurabilirseniz mutlu olursunuz.Bazen bu konum bir kardeşinizle çalışma fırsatı verir.Size hareketli olmayı sağlayacak bir meslek uygundur.


YEDİNCİ EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Başkalarının fikirlerinin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz.Genellikle insanlarla iletişim kurmakta ,fikirleri değiştirmekte zorluk çekmezsiniz.Bu politika için iyi bir meziyettir çünkü değişen durumlarla siz gayet ikna edici bir konuşmacı olabilirsiniz özellikle partnerleriyle ortaklarıyla aralarındaki iletişimin düzgün gitmesine herşeyi konuşabilmeye önem verirler en iyi arkadaşları kardeşleri kuzenleri komşuları olabilir 


SEKİZİNCİ EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Ters etkiler erken doğumda kaybedilen bir kardeşi temsil eder.Hayat ve ölüm ile ilgili meselelere çok meraklısınız.Gizli sır taşıyan konulara karşı ilgi duyabilirsiniz.Günlük konuşmalarınız daha çok özlü söz tarzındadır.Çünkü siz boş gevezeliklerden hiç hoşlanmaz ve anlamlı,derin tartışmaları seversiniz.satranç tavla gibi çekişmeli oyunlar oynamayı tercih edersiniz.


DOKUZUNCU EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Hayal gücünüz sınır tanımaz , zihniniz yeni fikir ve etkilere açıktır.Yazmaya karşı kabiliyetiniz vardır.Felsefe ,din ve seyahatler ilginizi çeker.Yabancı dil öğrenmek sizin için çok kolaydır.Yakın akrabalarınızdan ayrılabilirsiniz çünkü uzun süre bir yere bağlı kalmak sizin için zordur.


ONUNCU EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Düşüncelerinizi yüksek sesle ifade etmek istersinizve bu amacı en iyi sahnede gerçekleştirebileceğinizi düşünürsünüz.Gezegenler kötü etki aldıysa kötü bir şöhret edinirsiniz.


ON BİRİNCİ EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ İletişim yeteneğinizi insanlık yararına kullanabilirsiniz.Eğer bir grubun üyesi iseniziletişime daha yatkın olursunuz.Arkadaşlar günlük hayatınızda önemli rol oynar,genellikle komşularınız yakın arkadaşınız olur.Komşu ve yakın arkadaşlarınızla bir ömür boyu iletişim sürdürebilirsiniz.Seninle aynı fikirleri paylaşan düşüncelerini tartışabildiğin kişilerle arkadaşlık edersin.İletişimin iyidir espritüerl ve neşeli birisindir.İletişimin sayesinde sana hayran olan insanlarla toplayabilirsin.Günlük tutan birisindir.İyi bir yazar ve konuşan birisindir.Orjinal fikirlerin vardır bu fikirlerini arkdaşlarında benimserler.Farklı ülkelerden de arkadaşların olur.
Yönetici Mars sakar olabilirsiniz
Yönetici Uranüs sakar olabilirsiniz


ON İKİNCİ EVDEKİ ÜÇÜNCÜ YÖNETİCİ Komedyenler genellikle bu konumdadır.Hayatın eğlenceli yanını görürsünüz kötü etkilerde bir kardeşinizi içine alan bir trajedi yaşayabilirsiniz Sahne arkasında başarılı olabilirsiniz iletişim gizliden ve görünmeden iletişim yada dünyasıyla iletişim ama dış dünyada zorlanma 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder