18 Ekim 2010 Pazartesi

8.Ev

Doğal burcu:akrep
Yönetici gezegenler :pluto-mars
Güçlü gezegen:uranüs
8.evde stelyum:öncelikle başkalarının parasını yani mirasını almış olmaları yada alabilme olasılığı çok fazladır.Cinsellik konularına düşkündürler bankerlik, borsacılık, yatırım uzmanlığı, muhasebecilik gibi, başkalarının paralarıyla ilgili alanlarda kariyer yapabilir. cinselliğin hayatında çok önemli olduğunu gösterir başta maddi konulardan ve psikolojik,gizemli,sır vb konulardan yana yogun ve şanslı bir yanınız olabileceğini düsünmekteyim.Baskaları tarafından maddi destekler görmenız olasıdır,varlıklı ve zengin kimselerle ortaklık/evlilik yapılabılır vayahut anne veya babanızın maddi durumu iyidir.Sizin para ile ilgili konularda pek sıkıntınız olmasa gerek fala, bilinmeyene hatta çok fazla etkilenmişse büyüyede eğilim olabilir.. ve belki kişi kendisi ilgilenmesede ona karşı yapılan büyüleride belirtebilir
KOÇ
Desteklendiğiniz zaman daha çok enerjik ve canlı olabilirsiniz. Beceriklisiniz. Evinizin kendinize ait olmasını istersiniz fakat kirada oturmak zorunda kalabilirsiniz. Maddi veya kişisel problemlerinizden en iyi şekilde evinizde veya alıştığınız ortamda kurtulursunuz. Aklınızı çok iyi kullanabiliyorsunuz. Birden çok şeyi iyi yapabilme kabiliyetiniz vardır.Esi onun kazandigindan daha fazla para harcamaya egilimlidir. Tehlikeli olabilecek aceleci davranislardan kaçinmalidir. Çok hizli araba kullanir.cinsel açıdan erkeği Çok heyecanlıdır, aklına geleni yapar, cinsel birleşme sırasında erken meni gelmesi olayı sık görülebilir.Kadını Çabuk ateşlenir, ama kadınsı yanı az olabilir. Kolaylıkla önceciliği ele alır.

BOĞA
Varlığınızla ortama renk katarsınız. Sabırlı ve sorumluluk sahibisiniz. Doğayı seversiniz, güzel bir bahçe, manzara veya bir böceği izlemek bile huzurunuzun yerine gelmesini sağlar. Sosyal olaylar karşısında ya çok sessiz ya da çok ateşli olabiliyorsunuz. İlişkilerinizde kıskanç ve sahip çıkıcısınız ancak bunu pek belli etmiyorsunuz. Eşiniz yoluyla maddi kazanç, sosyal yaşam ve yüksek statü elde edebilirsiniz.Mutlu bir sekilde yaslanir ve dogal nedenlerle ölür.Ortak finansal kaynakların sağlanmasında bireysel yeteneklerinizi kullanmaktan sakınmazsınız. Bu alanda oldukça başarılısınızdır.cinsel açıdan;erkeği Aşk yaşantısı hareketlidir, sevişmekten, özellikle uzun aşk oyunlarından hoşlanır.Kadını Gerek duygusal, gerekse cinsel yönden zor uyarılır ama bir kez uyarıldıktan sonra son derece ateşlidir.Evlendiği kimse yüzünden parasal kayıp , cinsellikle ilgili sorunlar ummadığın yerden para gelmesi yada eş yoluyla paraya sahip olma anlamına gelebilir Huzuru ekonomik güvencede aramak parasal krizler , paranın kontrolü dürtüsü yoksulluk korkusu yada paranın kaybedilmesi korkusu seksüel açıdan güç , kontrol , sahiplenme dürtüleri


İKİZLER
Gizli şeylere, psikolojik ve psişik olaylara ilginiz oldukça yoğundur. Sır saklayabilen birisiniz. Dikkat ettiğinizde etrafınızdaki bilgi kaynaklarını çok iyi değerlendirebilirsiniz. Özgürlüğünüze çok düşkünsünüz. Çok zor memnun olursunuz. İnce ruhlu ve ince düşüncelisiniz. Kabalıkları ve vurdumduymazlıkları çok kolay yakalar, öyle insanlardan uzak durursunuz. Sizin için tatmin edici cinsel ilişkiler fiziksel olduğu kadar zihinsel dürtüyü de gerektirir.Eger ressamsa, yazarsa veya sanatin baska bir alani ile ilgileniyorsa yasarken meshur olamayacak ancan öldükten sonra büyük bir üne kavusacaktir. Yakin akrabalarindan küçük miraslar kalacaktir. Cigerleri konusunda dikkatli olmali ve sigara içmemelidir.para konusunda bazı endişeler olabileceğine işaret eder.Mirasala ilgili davalarda zorluklar çıkartır parayı alamak zor olabilir ve çok uğraşı gerektiri.İyi ortaklık yapabilirsin fakat para konusunda sorunlar yaşanabilir.Eş de savurgan olabilir ve bu yüzden para biriktirmek zor olabilir.

YENGEÇ
Büyük istekle beslenmiş arzular duyarsınız. Sır saklayabilirsiniz. Başkaları sizin gerçek duygularınızı anlamakta güçlük çeker. Gizem, bilinmeyen şeyler ve psikolojiye ilgi duyarsınız. Kendinize inanır, gerçeği görür, olmayacak şeylerin peşinden koşmazsınız. Duygusal olarak rekabetçisiniz. Kıskanç ve korumacısınız. Yine de sevildiğiniz kadar seversiniz.Ortak finansal kaynakları yaşamınızda güvence olarak görmeye eğiliminiz vardır. Birlikte yaşamı paylaştığınız kişilerin, maddi anlamda en az sizin kadar güçlü olmasını istersiniz. cinsel açıdan erkeği;Kadınları çok iyi anlar ve sevmesini bilir Ama kimi zaman niteliklere değil de niceliklere önem verdiği görülür. Kadını Sevdiğine karşı son derece uysal ve fedakârdır; kendini her şeyi ile teslim eder. Analık duyguları çok kuvvetlidir ve doğurgandır sahip olduklarını kaybetmekten korkabileceğine işaret edebilir

ASLAN
Kişi olarak kendi değerinizin farkındasınız. Benliğiniz kendi değerinizi ölçer durumdadır. Kaynakları kullanmada akıllı ve inceliklisiniz. Olayları incelikle kontrol etmek istersiniz. Bundan dolayı da herhangi bir konu hakkındaki fikirlerinizi değiştirmek imkansızdır. Yakınlarınıza sizinle hiçbir konuda tartışmaya girmemeleri tavsiye edilir. Çünkü nasıl olsa sizin için tek bir doğru vardır; o da kendi bildikleriniz ve inançlarınızdır. Özellikten ve niteliklilikten zevk alırsınız. Başarılarınız siz ölene kadar fark edilmeyebilir.cinsel açıdan erkeğiKarşısındakini memnun etmek için elinden geleni yapar. Çok ateşli ve cinse! bakımdan çok güçlüdür.Kadını ateşlidir, yorulmak bilmez, ama devamlı olarak uyarılmak ihtiyacındadır.

BAŞAK
Kişisel varlığınızı geliştirmeyi amaçlarsınız. İlginiz borsa ve finans üstünde yoğunlaşır. Duygusal ilişkilerinizde, ilişkiniz üzerine düşünerek harcadığınız zaman, ilişkiniz için ayırdığınız zamandan bile daha fazla olabilir. İlişkilerinizde duygularınız kadar mantığınız da çok etkilidir. Asil, sakin, neşeli, sıcakkanlı, edebiyata, evinize düşkün, oturup saatlerce film izlemeyi seven birisiniz. Teknolojik gelişmeleri takip eder, çabuk uyum sağlarsınız. Genellikle neşeli ve espritüel davranırsınız.kendi finansal değerlerinize hiç önem vermemenize rağmen, ortak maddi konularda oldukça tutarlı ve üretlken yaklaşımlarınız vardır. Bu alandaki analitik yeteneğinizle, herkesin yararına hizmet etmeye gayret edersiniz.cisel açıdan erkeği Utangaç aşık. Ne ateşli ne de sevgisini gösteren bir tiptir. Akıllı ve usludur.Kadını En büyük korkusu ırzına geçilmesidir. Ama kendisine çizdiği sınırı bir aştı mı şaşırtacak kadar ateşli olabilir.

TERAZİ
Sosyal ilişkilerinizde sessiz birisi olduğunuz söylenebilir. Duygusal yönde olduğu kadar sosyal yönde ateşli değilsinizdir. Seks ve cinsellik bakımından gizemli gözükmekten hoşlanırsınız. Eşinize karşı kıskanç ve sahip çıkıcısınız. Evlilik yoluyla maddi kazanç sağlayabilirsiniz. Gelişmiş sosyal yaşam ve ileri bir statü kazanmaya potansiyel gözlenir.Ortak finansal kaynaklar konusunda son derece duyarlı ve hassas yaklaşımlarınız vardır. Yaşamı paylaştığınız insanların maddi ihtiyaçlarına her zaman cevap vermeye gayret eder, bu alanda empati ile davranmaya çalışırsınız.cinsel açıdan erkeği İnce ruhlu ama aşk hayatında becerikli.Kadınıyumuşak bir atmosfere, tatlı okşamalara ihtiyacı vardır. Bir takım koşullar yerine getirildiği takdirde ateşli olabilirler.

AKREP
Yaşam gücünüz kuvvetlidir. Toplumsal olayları etkileyen karanlık tarafınız vardır. Kuvvetli seks arzularına sahipsiniz. Sezgilerinizden gelen güçlü iç kaynaklarınız var. İlgi duyduğunuz konu ne olursa olsun onu geliştirme kabiliyetiniz var. Araştırma ve inceleme için kayda değer yetenekleriniz var. Alaycı ve iğneleyici bir üslupla konuşursunuz. İdrak gücünüz oldukça kuvvetlidir.Bu Akrep’in doğal evidir, bu nedenle de seks, ölüm ve dönüşüm gibi temel konular size daha tanıdık olabilir. Siz, beden akıl ve ruh için bir rehbersiniz. Burada oluş sebebiniz, tüm kaynaklarını ortaya çıkarmaları için insanları sınırlarının ötesine taşımaktır. Bu evin temasıyla ilgili bir yansıtma yaşanması ve sizin, sizi arzuyla doldurup değişmenizi sağlayacak birini aramanız olasılığı da vardır, ama korkuların içine nüfuz edip, bilinen rahatlık dünyasının ötesine geçmesi gereken sizsiniz. Mahremiyet, yoğun birliktelikler aracılığıyla ruhunuzu yeniden keşfetmek üzeredir. İhtirassız partnerlerle işiniz olmaz. Başkaları krizdeyken siz en iyi performansınızı sergiliyor olabilirsiniz. Bu özellik şifa verenler ve hertürlü yardımcılar için çok yararlı olabilir. Hiçbir negatif çıkar gözetmeden almak ve vermek buradaki en önemli mücadele konularından biridir.cinsel açıdan;erkeği Sado-Mazohist ilişkilere yatkın. Karışık ruhlu, anlaşılması güç...Kadını Genellikle cinsel problemleri olabilir. Dinsel yanı kuvvetlidir.

YAY
Maddesel veya maddesel olmayan kaynakları, becerileri, entelektüel kabiliyetleri veya aile ilişkilerini kullanmakta usta sayılırsınız. Kendi becerilerini geliştiren insanlarla ve metotlarla ilgilenirsiniz. Eşinizin geliri yazarlık, politika, hukuk, yabancı ilişkiler veya eğitimden olabilir.özellikle ortak finansal konularda her şeyin kuralına uygun olmasını istersiniz.Cinsellikte sınır tanımayan, farklı deneyimlere açık bir yapınız vardır.cinsel açıdan;erkeği Aşkın her türlüsünü, güzel yabancıları sever.KadınıÖnceciliği ele alan erkeksi kadınlardır. Cinsel bağlılığı aşk sanabilir.

OĞLAK
Zorlu bir evlilikten hayatı içinde az kazanç sağladığınız bir dönemde, ailenizin sağladığı imkanlarla daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. İkamet ettiğiniz yer sabit kalmayabilir. Sevdiklerinizin hayatını garantiye almak için çabalar durursunuz. Çünkü ölüm korkunuz yüksektir. Hayal kurmayı sevmeyen araştırmacı bir yapınız var.uzun ömür verir.Ortak finansal konularda son derece dikkatli ve ihtiyatlı hareket edersiniz. Borç alıp-verirken riskleri minimize etmek, ince hesaplar yapmak ve plan çerçevesinde hareket etmek tam size göredir.cinsel açıdan erkeği İçten içe yanan bir ateşi vardır. Aceleci değildir.Kadını Görünüşte soğuktur ama buna kanmamalı. Kendini kolay teslim etmez.sürekli birşeyleri bastırma eğilimi gösterebilirsin.oglak (satürn) burcu kısıtlanmanın burcu olduğu için enerjisini rahat boşaltamaz diye düşünüyorum.özellikle cinsel anlamda problemler yaşatabilir sana.8. ev mirasıda anlatır bize.satürn yönetiminde olduğu için,miras yolu ile pek bir değer kalmaz ya da gecikmeli eline geçebilir
KOVA
Gizli olaylara ilgilisiniz. Yaşam, ölüm ve evren sizin için bir gizemdir ve siz bu gizemdeki yerinizi merak edersiniz. Araştırmacı ve teknolojik becerilere sahipsiniz. Finans, gelirler, borsa ve bankacılığa ilginiz vardır. İlişkilerinizde özgürlükten yanasınız. Tez canlısınız, bir kişiyle birlikte olmak ya da bir şeyi gerçekleştirmek aklınızdan geçtiği anda olsun istersiniz. Fakat aynı hızla ilgi ve hevesinizi de kaybedersiniz.Mükemmel bir iş performansınız var. Başarı arzunuz ve hırsınız çok yüksek. Para sayesinde kontrolü ele alabileceğinizi düşünüyorsunuz. Birikim sağlamak, mal mülk sahibi olmak sizde psikolojik bir tatmin sağlıyor. Hayatın size verdiği yorucu derslerle paylaşmayı öğreniyorsunuz. Bu sizin için oldukça zorlayıcı. Ortağınızın parasından çok tecrübesinden ve bakış açısından, ününden yararlanabilirsiniz. Kendiniz gibi ünlü biriyle ortak iş kurmak sizi tatmin edebilir. Fakat para konusunda siz ondan daha iyi durumda olabilirsiniz. ölüm kavramını ''soğukkanlılıkla'' karşılayabilme içgüdüsü + ölümden sonra ki geleceği düşünmek.. kendi geleceğini , geride kalanların , çocuğunun geleceğini
BALIK
Maddiyata ilgisizliğiniz nedeniyle ödemeler konusunda zorluk çekebilirsiniz. Maddi kaygılardan uzaklığınız eş seçiminize de yansıyacaktır ve böylesi kaygılardan uzak bir insanı seçmeniz nedeniyle eşinizin parayla ilgili sıkıntılarını paylaşmak durumunda kalabilirsiniz. Yakınlarınızla ilgili öngöremediğiniz, önemli sorunlar yaşamanız mümkün. Şartlara göre hayal kuran, içinde bulunduğu sıkıntılardan ancak bu şekilde soyutlanabilen bir insansınız. Uyumlusunuz, insanların kurdukları düzene ve fikirlerine saygı gösterir değiştirmeye çalışmazsınız.cinsel açıdan;kadını Kendini çok çabuk teslim eder. Ateşlidir. Ahlâk anlayışı toplumunkine uymayabilir, ama bağlandığı zaman herşeyiyle kendini verir.başkalarının paralarından yararlanmak kolay olabilir,ortaklık,evililik yoluyla bolluk yaşanabilir sezgilerle parayı nasıl değerlendireceğini de bilebilir fakat bu kiiler parayı gereksiz yere harcayabilirler ve para geldiği gibi gidebilir

GÜNEŞ  gizemli ve sıradışıdır maddi ve manevi güçlü insanlarca destek gören bir kimse oldugunuzu ifade edebılır.Psikolojık olarak ketum,sırdolu ve eksantrık düsünceleri olan bir kimse olabılırsınız.Bu enerjıyı acıga cıkarmanın tek yolu ya psikolog olursunuz baskalarının dertlerini ögrenır çözüm üretirsiniz,ekonomıst olursunuz ekonomı sorunları veya çözümleri bulursunuz,krıtıklersınız.Astrolojıye merak duyar perde arkası olayları merak edip,anlam kurmaya çalısırsınız bu tarz ugraslar ve mesleklerle

AY  gece haritaları için son derece olumludur. Çünkü gecesel nitelikleri vurgularoğlak burcunda bulunan bir  annenin aşırı muhafazakar ve kontrolü seven bir anne olması sebebiyle çocuk tarafından cinselliğin sağlıksız bir olgu olarak algılanmasına sebebiyet vermiş olabilir. Ve bu durum ilerleyen zaman içinde kişiyi aşılması zor yoğun bilinçaltı problemleriyle ve ardından da cinsel problemlerle karşı karşıya bırakabilir. Bir erkeğin haritasında bulunan böyle bir kombinasyon, muhtemelen kişinin bu tarz kadınlara yöneleceğini hatta böyle bir eşin kişinin yaşamına gireceğini gösteriyor olabilir.duygusal paylasımlara cok önem veren bir kimseyi gösterir,yalnız başına kalırsa depresif olup,psikolojısı gerılır,sevgıye ve ılgıye çok ihtiyac duyar
Oğlak burcunda bulunan Ay’ ın bir kadının haritasında bulunduğu varsayarsak kişinin anne, annelik ve cinsellik ile ilgili ciddi bir karma sorunu ile yaşama gelmiş olabileceğini ve bu durumun kişinin yaşamı boyunca mücadele vereceği konular olacağını söylemek zor olmaz.
MERKÜR  yapılanı unutmayıp öcünü alma düşüncesini yoğunlaştırır.kendinden fazla söz etmeyen , merak dürtüsünün 8.ev kanallarına aktığı yani gizemli olanı öğrenme , bilinmeyeni analiz etme gibi özelliklerden söyleyebiliriz stratejik düşünen biri  özellikle ilişkilerinde
MARS Eşin hem kendi parasını hem de senin paranın harcayabilir biraz savurgan olabilir.Evlilikte para yüzünden tartışmalar çıkabilir.Mirasla ilgili sorun çıkabilir mirası alman zorlaşabilir yada başakaları mirası elinden alabiir.Vergi,sigorta primi ve taksit ödemeleride dikkatli olmalısın gecikmeler olabilir yada evraklar kaybolabilir.mars güçlü olduğu bir burçtaysa ve açıları olumsuzsa Şiddetli birşekilde öldürülmeye işaret edebiliyor.

JÜPİTER  mirasa konma veya eşin parasından yararlanmak mümkündür.8.evdeki jüpiter şans verir ve herşeyi Allah'ın verdiğine inanılır çünkü inaç güçlüdür.bu arada hemen hemen tüm istekler gerçekleşir ama istenilenlere dikkat etmek gerekir elde edince hayırlı olmadığı anlaşılabilir.İstenilen şey önce düşünülmeli göz önünde canlandırılmalı hayal etmeli ve dilemelisin.Temiz kalpli biri olduğun söylenebilir.varlıklı bir kişiyle evliliğe, yüklü bir miras almaya, vergi müfettişlerinden kolaylıkla sıyrılmaya ve/veya yararlı iş ortaklıkları oluşturmaya işaret edebilir.mirasa konma veya eşin parasından yararlanmak mümkündür.8.evdeki jüpiter şans verir ve herşeyi Allah'ın verdiğine inanılır çünkü inaç güçlüdür.bu arada hemen hemen tüm istekler gerçekleşir ama istenilenlere dikkat etmek gerekir elde edince hayırlı olmadığı anlaşılabilir.İstenilen şey önce düşünülmeli göz önünde canlandırılmalı hayal etmeli ve istemelidir
geri giden Jüpiter suç, hapis, haksızlığa uğrama
merkür sekstil akılcı ve isabetli kararlar verilebilir.Edebiyatta büyük başarı sağlanabilir ve buradan bol para kazanılabilir.Neşeli,cömert,gayretli,sabretmesini bilen biri olabilirsin ve hayatta başarılı olabilirsin.
venüs trine kıyafete düşkünlük olabilir,pahalı eşyalar yüzünden fazla para harcanabilir.İyimser ve hayatı seven bir yanın var.
mars 135 kumar,spekülasyon yüzünden para kaybı olabilir,hırsılar tarafından soyulma,boşboğaz ve kendini karuyama gibi etkiler verir.
uranüs opposite para kaybı yaşanabilir,işte başrısızlık verebilir.Kumardan ve spekülasyonlardan uzak durmak gerekir.
pluto 135 parayı isteyebilir fakat parayı elde tutamama,toplum ilşkileinde başarısızlık,yaşamdan zevk alamama ve yakınma durumu.
terazi burcunda kişi ilişkileri vasıtası ile yoğun olarak krizi deneyimleyebilecek ve bu deneyimlerle ortak değer anlayışı bakımından bilgeliğe ulaşabilecektir. Bu yaşananlar kişinin yaşamın bilinmeyen ve gizemli alanları karşısında da daha bilge bir yaklaşıma ulaşmasına yardımcı olabilir.Çok güzel çocuklar ve onlarla uyumlu bir ilişkiye sahip olma potansiyeliniz var.Bir aşk ortağına ihtiyaç duyuyorsunuz.İhtiyaçlarınızın yaptığınız seçimleri etkilemediğine emin olun.Kendini takdim eden herkesle çıkmayın.Seçici olmak iyidir.evleniceğin kişinin zarif çekici akıllı bilgili birisi olmasını istersin. Böyle birini bulduğunda tam anlamıyla mutlu olursun. Fakat beşinci evdeki terazi insanın aşkta ideallere sahip olmasına yol açabilir. Bu durumda ilişkilerin ömrü kısalır. İnsan sever veya sevdiğini sanar. Bir süre sonra karşısındaki kişinin düşünde yarattığı insanla ilgisi olmadığını anlar. Bunun üzerine ilişkiye son verir. Bu evinde ağır bir yıldız varsa durum ciddileşebilir. fakat bu evde uymlu yıldızlar varsa durum değişir. Aşk parlak ve düşlerindeki gibi olur.
SATÜRN  zorluklarla dolu yaşam dersleri kişinin yaşamında başrolü oynayabilecektir. 8. evin yöneticisinin Satürn olması durumunda eğer Satürn kişisel gezegenlerle temas halindeyse, böyle durumlarda da Satürn’ ün kişiyi ciddi karmik durumlarla karşı karşıya bırakması olasıdır. Ve bu karmik durumlar genellikle de ölüm ve cinsellik temalarıyla iç içe geçmiş yaşam deneyimlerini de beraberinde getirebilecektir. Burda bir yükten kurtulma ve değer arayışı sözkonusu olabilecektir.eşin iflasına, yakın akrabaların borçlarını ödemek zorunda kalmaya, vergi müfettişleri tarafından titizlikle soruşturulmaya ya da yanlış iş ortakları seçmeye delalet edebilir ölüm ve dönüşüm korkusu ve görünenin ötesinden korkmak anlamına gelebilir.
URANÜS kişide oldukça farklı cinsel davranış arayışları, cinselliğin sınırlarını zorlayışlar, gelenekselden farklı yeni arayışlar ve sıradışı yaklaşımlar görülür. Bu alanda da tıpkı transit Uranüs’ ün 5. eve temasında ki gibi teknolojinin nimetlerinden faydalanılması da muhtemeldir. Örneğin İnternet ya da telefon üzerinden gerçekleşen ve sanal seks olarak adlandırılan sekse yaklaşım ve deneyimleme biçimi Uranüs’ ün 8. eve temas biçimini oldukça net anlatabilir. Burda kişi bir diğeriyle gerekli olan bedensel teması kurmayarak, Uranüs’ ün aşırı bireyci ve mesafeli tavrına uyumlu bir görüntü sergileyecek, Uranüs’ ün temsil ettiği yüksek teknolojiyi kullanacak ve ayrıca bireyliğini de kaybetmeden ve yeni metodlarla cinsel hazzı yaşama şansına sahip olacaktır.ilişkiler yoluyla farklı deneyimler yaşamak ihtiyacında olan birisi olmanız muhtemeldir. Sizden tamamen farklı bir insana ilgi duymanız bir felaketle sonuçlanmak durumunda değildir. İlişkiyi sağlam tutmak için yapılacak birkaç önemli bağlantı sayesinde bu ilişki tam sizin ihtiyaç duyduğunuz ilişki tarzına dönüşebilir Transit Uranüs’ ün doğum haritasında ki 8. evle ya da 8. evin yönetici gezegeniyle temas kurması da buna benzer davranış biçimlerinin deneyimlenmesine sebep olabilir. Tabii ki bu durum amacından saptığında kişinin toplumdan yabancılaşmasına, yalnızlaşmasına ve -Uranüs’ ün elektrik yüklü bir gezegen olması sebebiyle- kişinin cinsel kökenli sinirsel rahatsızlıklarla boğuşmak durumunda kalmasına sebep olabilir oldukça ani bir ölümü ifade edebilir.
NEPTÜN  Ortak paylaşımlar üzerinde kişinin hayal gücünün var olandan farklı bir algılama içine girmesi sebebiyle, kişinin diğerleriyle ortak paylaşımlarının sınırlarında da bir belirsizlik durumu hakim olur. Adeta sınırlar ortadan kalkmıştır. Bu sınırsızlık ve karmaşa, kişinin karşısındaki ile paylaşımlarında yanlış değerlendirmeler yüzünden suistimallerin ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir. Bu durumda da kişi aşırı idealize etme duygusu ile ya cinsel istismara maruz kalabilir ya da kendisi istismar edici olabilir. 8. ev bizim değerlerimizi gösterdiğinden, kişi bu karmaşık düşüncelerle bazen farkında bile olmadan ve adeta kendini de kandırır biçimde karşısındakinin kaynaklarını kullanmaya yönelebilir; ortak kaynaklarımız sadece cinselliği değil, maddi ve manevi değerleri de kapsar uyuşturucu, alkol, zehirlenme veya boğulma sonucu ölüme işaret edebilir. bu alanda bir karmaşa, kaos ve görünenin ötesinde bir arayış biçimi getirebilir. Ortak paylaşımlar üzerinde kişinin hayal gücünün var olandan farklı bir algılama içine girmesi sebebiyle, kişinin diğerleriyle ortak paylaşımlarının sınırlarında da bir belirsizlik durumu hakim olur. Adeta sınırlar ortadan kalkmıştır. Bu sınırsızlık ve karmaşa, kişinin karşısındaki ile paylaşımlarında yanlış değerlendirmeler yüzünden suistimallerin ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir. Bu durumda da kişi aşırı idealize etme duygusu ile ya cinsel istismara maruz kalabilir ya da kendisi istismar edici olabilir. 8. ev bizim değerlerimizi gösterdiğinden, kişi bu karmaşık düşüncelerle bazen farkında bile olmadan ve adeta kendini de kandırır biçimde karşısındakinin kaynaklarını kullanmaya yönelebilir; ortak kaynaklarımız sadece cinselliği değil, maddi ve manevi değerleri de kapsar.

PLUTO Kişi tüm hedefini ortak kaynaklar üzerinde hakimiyet kurarak gücün elde edilmesine odaklayabilir ve alması gereken dersleri farketmeyerek, cinselliğin amacından şaşmasına ve sadece edinilecek menfaatler için sıradan ama bir o kadar da yaralayıcı bir devinim şekline bürünmesine sebep olabilir. Ama bu durum sağlıklı bir gelişim için elbette ki istenen bir durum değildir. Sadece cinsellik üzerine kurulu bir yaşam anlayışı, diğer yaşam unsurları arasında ki dengeyi de altüst edebilecektir. Bu yüzden kişi yoğun dönüşüm deneyimleriyle yaşamını dolu dolu geçirmek ve her seferinde arınmak için taşları ölüm ve yeniden yapılanmalardan oluşmuş uzun bir yol da yürümek zorunda kalabilecektir. Pluto hedefi insanoğluna göstermektedir ama bunu göremeyen ya da görmek istemeyen insanın bizzat kendisidir. Dönüşümünü gerçekleştirmektense gücü elinde tutmaya çalışmak, egonun kendisine karşı oynadığı oyunlardan birisidir yalnızca. Pluto’ nun olumsuz kullanımının sonucu da, daima ruhsal yıkım ve ardından yeniden yapılanmaya uğraşma olarak gerçekleşecektir.8.ev (ölüm, hukuk, cinsellik, eş, miras, gizli bilimler) kişi bu konularda tutkulu, istekli ve risk almayı seven bir yapı gösterir mesela ölümüne sebep olacak risklere girebilir, cinsellikte sexüel baskınlık yaratmak isteyebilir
KUZEY AY DÜĞÜMÜ miras kalabilir,yatırımlar para getirebilir aynı zamanda gad ise 2.evde oluyor ve bu da müsriflik yüzünden para sıkıntısına neden olabilir.

ŞANS NOKTASI Mali yönden mutlu olabilirsin başklarının paralarını ,bankacılık,miras konsunda,sözleşme,psikoloji,iş-evlilik,gizli işler konularında başarılı olabilirsin ve bu konulardan kazanç sağlayabilirsin,şefkatli,inançlı ve .Uzun ömür vereblir,başarı elde etmek için detayları inceleyip başarılı olabilirsin.

LİLİTH sendeki karanlık bir tarafa işaret edebilir yada ortak kazançlar konusunda dikkat etmene işaret edebilir.

8.EV YÖNETİCİSİ SATÜRN kişisel dönüşümüne rehberlik edecek gezegenin Satürn olması bu dersten geçmeni zorlaştıracaktır diyebiliiz.
BİRİNCİ EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ  Gizli konulara eğiliminiz varsa,bu konulardaki becerinizi göstermek istersiniz.Bu yerleşimdeki pek çok insanın cinsel cazibesi
İKİNCİ EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ  Uygun açılar varsa çevreniz sizi finansal açıdan destekler.Jüpiter veya Satürn yönetici ise,eşiniz sayesinde ya da miras yoluyla para kazanabilirsiniz.Bu konumdaki biri dul kalsa bile nafaka yada hala çalışan bir eşin kaynaklarıyla iyi bir yaşam sürer.
ÜÇÜNCÜ EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Ölümle ilgili düşüncelerinizi konuşarak,şarkı söyleyerek,yazarak veya resim yaparak ifade edersiniz.Partilerin gözde insanı olabilirsiniz.Bir şekilde cinsel çekiciliğinizi ifade etmek istersiniz.seks hayatını hakkında konuşabilirsiniz seks yaaprken konuşan birisinizdir
DÖRDÜNCÜ EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Ebeveynlerinizden biri cinselliğe olan tavrınızı şekillendirmede önemli rol oynar.Erkekseniz annenizi idealize eder,karşı cinsi kolay kolay beğemezsiniz.Kadınsanız güçlü birisiniz.Genellikle kadınlara ters düşen bir iş yaparsınız.Büyük olasılıkla evinizde ölürsünüz.
BEŞİNCİ EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Cinselliğinizi romantik ve büyülü bir şekilde sunarsınız.Birçok güzel film yıldızı bu konumdadır.Çocuklar kendinizi dönüştürmeniz için önemli bir rol oynarlar.hayatın ne olduğunu sanki onlar doğduktan sonra anlarsınız ve tüm bakış açınız değişir.Aşk hayatınızda duygularınız derindir sizin için önemli olan bir ilişki yaşayabilirsiniz Aşk hayatında cinsel hayatında riskler alırsın.Seks senin için çocuklara sahip olmak için yapılan birşeydir aslında ama hareketli bir seks hayatın vardır seks senin gevşemeni rahatlamanı sağlar hayatında bir hobi gibidir.Hobilerini derinlemesine araştırırsın.İyi bir dedektif olabilirsin.
Yönetici Satürn krizin görülebileceği alanlardan biri çocuklar konusu olabilir yada aşkla  ilgili eğlenmekle ilgili konuların seni  öldürmesi , dönüştürmesi  gibi değerlendirmelerden söz edilebilir
ALTINCI EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Eşiniz ve diğer insanların kaynaklarını yönetmek için uğraşırsınız.Çoğunlukla eşinizle aynı işte,ancak işin farklı yönleri üzerine çalışırsınız.Sağlığınız size sürpriz yapabilir.İyi bir cinsel yaşam fizyolojik ve psikolojik sağlığınız için önemlidir iş arakdaşlarınla seks yapabilirsin
YEDİNCİ EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Cinsel tavrınız oldukça prim yapabilir ve bu nedenle titiz olursunuz,bu anlamda sadece eşinizle birlikte kendinizden hoşlanırsınız.Dönüşümü eşinizle birlikte yaşarsınız.
SEKİZİNCİ EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Toplum içinde cinsellik imajı sunanlar bu yerleşimdedir.Zıt etkilerde cinsellik olmadanda yaşanacağını düşünürsünüz.Vergi sorunlarınız olabilir.
DOKUZUNCU EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Eger ressamsa, yazarsa veya sanatin baska bir alani ile ilgileniyorsa yasarken meshur olamayacak ancan öldükten sonra büyük bir üne kavusacaktir. Yakin akrabalarindan küçük miraslar kalacaktir. Cigerleri konusunda dikkatli olmali ve sigara içmemelidir.
ONUNCU EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Bu pozisyon genellikle başarılı politikacıların pozisyonudur.Halkın desteğini alabilirsiniz.Cinsel konularda skandal yaşayabilirsiniz.Ölümünüz halk arasında olabilir 8.evle ilgili bir mesleğiniz olabilir.cerrahi,hayat kadınlığı
ONBİRİNCİ EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Arkadaşlarınız size aşırı destek verebilir ve siz arkadaşlarınızın kaynakları ile çok şey yapabilirsiniz.düşlediğiniz amaçları gerçekleştirmek için çabalarsınız.Gizli şeylere ilginiz vardır
Yönetici Venüs On birinci evde senin sekizinci-ev yöneticinin yerleştirmesi, senin cinsel isteklerinin hem de, toplumsallık, aklın arkadaşlık ve yaşamını kapsadığını akla getirir.
ONİKİNCİ EVDEKİ SEKİZİNCİ YÖNETİCİ Ters etkilerde cinselliği çok önemsersiniz.Ölümünüz bir hastanede olabilir.Ölüm korkusu duyabilirsiniz.
Yönetici Güneş hisleriniz çok derindir
Yönetici Ay hisleriniz çok derindir
Yönetici Mars hisleriniz çok derindir
Yönetici Plüton hisleriniz çok derindir.

3 yorum: