18 Ekim 2010 Pazartesi

Composite Harita 4.Ev

4.evde stelyum
Aynı kültür yapısına sahipsinizdir benzer yapıya sahip ailelere sahipsinizdir birbirinizle en gizli şeylerinizi düşüncelerinizi bile paylaşırsınız evde zaman geçirmeyi seversiniz
BAŞAK
Brilikteyken özellikle ailenizle ilgili endişeleriniz vardır telalı bir çiftsiniz önemsiz şeyler için bile birbirinize söylenirsiniz  mükemmeliyetçisinizdir temiz kalması için mobilyelarınızı naylonlarla örten bir çift olabilirsiniz
AKREP
Ev ve aile hayatınıza bağlısınızdır sadıksınızdır evinizin içinde olanları diğer insanlara söyelemezsiniz

8 yorum:

  1. Paylaştığınız bu bilgiler gayet seviyeli ve hoş bilgiler . Saç ekme olarak sizi takip eder paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bu yıl içerisinde Astrolojik gelişmeleri yorumladığımız ve 2015 yılı içerisinde yaşanması muhtemel gelişmeler ve  2015 yılı burç yorumları  hakkındaki görüşmelerimizi yayınladığımız moda sitesinde öncelikli olarak Kadın arkadaşlarımızla beraber soru ve cevap şeklinde görüşlerimizi anlatmaya başladığımız Modaloji sitemiz yayına girdi.

      Sil
    2. Size nasıl ulaşabiliriz? Sitenize ulaşamadım, hiçbir yerde iletişim bilgisi göremedim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim!

      Sil
  2. Merhaba,

    Size ulasabilecegim bir email adresi var midir?

    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. This way my pal Wesley Virgin's tale launches with this SHOCKING and controversial video.

    Wesley was in the army-and soon after leaving-he found hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the government and others used to obtain anything they want.

    As it turns out, these are the EXACT same secrets many celebrities (notably those who "come out of nothing") and the greatest business people used to become wealthy and famous.

    You probably know that you utilize only 10% of your brain.

    That's because most of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

    Maybe this expression has even occurred INSIDE your very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain around seven years back, while driving a non-registered, beat-up bucket of a car with a suspended license and with $3.20 in his pocket.

    "I'm so frustrated with living paycheck to paycheck! When will I become successful?"

    You've been a part of those those conversations, right?

    Your very own success story is going to happen. You need to start believing in YOURSELF.

    CLICK HERE To Find Out How To Become A MILLIONAIRE

    YanıtlaSil
  4. Hepinize merhaba,

    BITCOIN YATIRIM İÇİN

    W/A:::::+1(605) 340-8997
    e_mail:::[binaryinvestment272@gmail.com]

    Bitcoin yatırımlarında zengin olmanın sırrını anlatacağım. Zengin olmak ya da fakir olmak ve dövüşmeye devam etmek, bizim gibi meşru ve profesyonel tüccarlarla 72 saat içinde daha büyük para kazanmaya başlayın, Şimdi 200 $ 'lık minimum yatırımla açık yatırım paketi, 72 saat içinde 2000 $ alabilirsiniz
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    200 $ yatırım yapın, 2.000 $ kazanın
    500 $ yatırım yapın, 5.000 $ kazanın
    700 $ yatırım yapın, 7.000 $ kazanın
    1.000 $ yatırım yapın, 10.000 $ kazanın
    2.000 $ yatırım yapın, 20.000 $ kazanın
    5.000 $ yatırım yapın, 50.000 $ kazanın
    7.000 $ yatırım yapın, 70.000 $ kazanın
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Finansal özgürlüğünüze ulaşmak için bu açık fırsatı kaçırmayın, şimdi yatırım yapmaya hazır olmayanlar erken emekli olmaya hazır değiller, tek bir gelir kaynağına güvenmeyin, bugün sizin için ticaret yapalım ve sen.
    W/A:::::+1(605) 340-8997
    e_mail:::[binaryinvestment272@gmail.com]

    YanıtlaSil
  5. herkese merhaba

                           Bu bilgeliği oku, seninle paylaşmak üzereyim

    Ben Rizky Indah ve Endonezya'nın bir yerlisiyim, kredimi güvenilir bir borç verenden nasıl aldığımı size bildirmek için buradayım ONE BILLION RISING FUND


                                      ŞİRKET İLETİŞİM

    ŞİRKET ADI: ONE BILLION RISING FUND
    ŞİRKET GMAIL : onebillionrisingfund@gmail.com
    YER: San Francisco. Kaliforniya. BATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ
    TEL: +1 267 526 5352
    WHATSAPP: +1 267 526 5352

    Bu salgında yaşamak benim ve ailem için zorlaştı ve işim bu Covid 19 salgını tarafından mahvoldu ve Rahat yaşamak herkesin arzusu ve ben ailem için en iyisini istiyorum bu yüzden bankadan borç para vermeye karar verdim ve banka beni geri çevirdi ONE BILLION RISING FUND dan kredi alan arkadaşım bana kredi vereni tanıtıp bana finansal olarak yardımcı olabileceklerine dair güvence verene kadar birkaç kez aşağı indim onlara çok inanıyorum çünkü arkadaşım ONE BILLION RISING FUND yeni kredi aldı ve başvurdum ve beni birkaç gün süren süreçten geçirdiler ve en büyük sürprizim kredi tutarının hesabına yatırılmasında.
    ONE BILLION RISING FUND 'dan aldığım bu deneyim hayatımı güzelleştirdi ve artık bir seramik şirketim var.

    Krediye ihtiyacınız olduğunu biliyorsanız, finans şirketiyle iletişime geçmenizi tavsiye edeceğim ve size kredi konusunda yardımcı olabileceklerine kesinlikle inanıyorum.
    Lütfen çevrimiçi iletişim kurduğunuz kredi verenlere dikkat edin, çünkü çevrimiçi finansal borç verenlerin çoğu sahtedir ve hayatı sizin için daha zor hale getirecektir ve size yardım etmeye iyi niyetleri yoktur çünkü onlar geçimlerini sizden kazanmak isteyen dolandırıcılar dır.


    Kredi işlem süreçlerinde güvenilir, verimli ve profesyoneldirler, bu nedenle her kredi arayan kişiyi bu büyük kredi verme şirketine başvurmaya ve hikayenizi benimki gibi değiştirmeye teşvik ediyorum.
    kredinize gerçekten iş amaçlı ihtiyacınız varsa sizi daha fazla karşılayacaklar, bu yüzden bugün onlarla iletişime geçin ve benim gibi bir tanık olun
     
                  İLETİŞİM BİLGİLERİM

    BENİM ADIM :::::RIZKY INDAH
    GMAIL:::::::indahrizky490@gmail.com
    WHATSAPP:::+62-858-8161-8874

    İyi günler

    YanıtlaSil
  6. En az 10,000,00 ABD Doları ile en fazla 100.000.000,00 ABD Doları arasında değişen krediler sağlamak için buradayız, yani Dolar cinsinden başvurmak istediğinizde, ayrıca Endonezya'dan iseniz, en az 100 Rp. Maksimum 25 milyar Rp. Bu nedenle, Malezya'dan iseniz, minimum Rm30k ve maksimum Rm850k tutarında bir krediye başvurmakta özgürsünüz. Ayrıca yukarıda belirtilmeyen diğer para birimlerinde de başvurabilirsiniz. tüm finansal harcamalarınızı çok daha düşük bir oranda karşılamanız için ihtiyacınız olan kredi bunu yıllardır yapıyoruz ve hem borç veren hem de borç alan için başarılı ve faydalı oldu bu yüzden her yerde tanıklıklarımız var<<<<>> >> En son tanıklık, toplam Rm2.3juta ile Malezya'dan Farouk ve ayrıca Rp.570juta toplamı ile Endonezya'dan Indra oldu, bu yüzden lütfen bu müşteri dostu işlemde yanlız kalmayın<<<<<>>> >>>>

    İletişim Bilgileri aşağıdadır

    Firma Adı:İSKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ
    e_mail::>[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
    WhatsApp::[+6282274045059]

    YanıtlaSil