18 Ekim 2010 Pazartesi

Şans Noktası Burçlarda Evlerde Açıları

şans noktasının kavuşum konumunda bulunduğu gezegen sevince ulaşmaya yardım eder. Kişi tüm enerjisini bir noktaya yöneltir ve onu kullanmayı öğrenerek mutluluğu bulur. Şans noktası ile kavuşum konumundaki gezegen nasıl bir mutluluk bulacağınızı gösterir. Sert etkili gezegenler bile mutluluk getirebilir. Şans noktası hiçbir gezegenle açı oluşturmuyorsa, en yakın gezegene bakılır. Sevince nasıl ulaşılacağı bu gezegenin oluşturduğu bakış açılarına bağlıdır.


KOÇ
bu kişiler hep hareket etme gereksinimi duyarlar. gerçek başarıyı kendi güçleri ile ulaşabilecekleri amaçlar olarak görürler. onlara göre enerji gücü, güç de bağımsızlık ve özgürlüğü getirir. amaçlarına ulaşmak için zihinsel güçlerini egoları ile birleştirirler.

BOĞA
bu kişiler hep sağlam, kalıcı şeyler ararlar. herşeyin anlamını kullanılışını bilmek ister, bu bilgiler üzerine sağlam bir gelecek kurarlar. bu kişilere sevinç veren şey yaşamlarını sürdürmektir. yavaş yavaş ve dikkatlice amaçlarına ulaşınca güvenlik içinde dinlenebilirler. alışkanlıklarını kolay kolay değiştirmezler. yeni birşey yapabilmek için zaman zaman eskileri yok etmekten korkmamayı öğrenmeleri gerekir. en büyük sevinçleri sevgi ve cinsellikle gelir. dingin dış görünüşleri çevre ile doğal bir uyum sağlar. onlar da bununla hoşnut olurlar.

İKİZLER
Öğrenmek istediğiniz konularda ilerlemek, aklınıza takılan soruları yanıtlamak ve bilinç düzeyinizi geliştirmek sizi en mutlu eden şeylerin başında geliyor. Sevinciniz doğrudan doğruya meraklarınıza bağlı. Çok yönlü, hareketli ve özgür düşünüyorsunuz. Benzersiz bir espri anlayışı yeteneği verebilir. Anda yaşamak ve ağır yükler altında yılmamak sizi anlatan sözcükler. Böylece esnek olabiliyor ve ana uygun olarak yeni tavırlar ve düşünceler üretebiliyorsunuz. Sizinle çalışanlar veya yaşayanlar, size yardımcı olmak için her an yanınızda olurlar.

YENGEÇ
şans noktası yengeç burcunda olan kişiler hissetmekten zevk alırlar. bir çocuk gibi düşüncenin doğuşu onlara sevinç verir ve düşünceleri besleyip geliştirmek isterler.

ASLAN
Önder olmak komut vermek, büyük bir işi başarmak onlara zevk verir. insanın neler yapabileceğini göstermek isterler. toplum içinde kabul gören bir çevrede yaşarlar çünkü yalnız bu çevre onlara istedikleri onur ve ünü sağlayabilir.

BAŞAK
bu kişiler çevrelerini örgütlemekle mutlu olurlar. her zaman temiz beden, temiz çevre ve mantık isterler. sorunları verimli bir biçimde çözerler ve yarına bırakmazlar.

TERAZİ
şans noktası terazi burcunda olan kişiler, en büyük mutluluğu başkalarıyla çalıştığı zaman duyarlar. arkadaşları mutlu olmak istediklerin uyumu bozmamak için onların düşüncelerine katılır, rahat ederler. birşey yapmadan önce etki ve sonuçlarını bilmek isterler. kendi isteklerine değil, başkalarının isteklerine göre yaşam biçimi seçerler.

AKREP
Bu kişilere yeniden doğuş sevinç verir. fiziksel olarak cinsel ilişkilerde, zihinsel ve ruhsal olarak da duyguları ile yaşamın anlamını araştırırlar. çok enerjik olduklarından bu enerji onları rahat bırakmaz. bu yüzden dingin bir yaşamları olmaz. herkes için barış içinde, güvenli bir yaşam sağlayabilecek yeni bir dünya yaratmak isterler. başkalarının görmediği, düşünmediği yolları bulup göstermek onlara zevk verir.Verimlilik, hırs, organizasyon.Ayrıca sana bahşedilen yetenekler; keskin bir algı,anlayış ve bilinmeyenden korkmamaktır.Hayatındaki tecrübe edineceğin şey ise;dış katmanları soyup atıp asıl çekirdeğe ulaşmak olacaktır.

YAY
şans noktası yay burcunda olan kişiler özgürlüğün enerjisini taşırlar. zihinsel ve bedensel olarak bağımsızlık ararlar. kısmetleri uzak yerlerde bulunduğundan gezmekten korkmamalıdırlar. bu kişilerin yıllar geçtikçe daha anlamlı bir yaşantısı olur. çok meraklı olduklarından yaşamın tüm zevklerini tatmak isterler. her günün yeni birşey getireceğini; hepsinden zevk alacaklarını bilirler. sevinçleri hayatı herşeyiyle yaşamaktan ileri gelir. yaşam onlar için "olmak", sevinç de kendileridir. bu yüzden çevrelerine coşkunluk verirler.

OĞLAK
şans noktası oğlak burcunda olanlara yaşantılarının düzenli olması mutluluk verir. bu kişiler çok tutkulu ve umutludurlar fakat umutları biçimleninceye dek huysuz olurlar. yaşamlarının kendi ellerinde olduğu bilirler. yaşamlarının sonlarına doğru olgunlaştıkları için tutkuları dinlinleşerek mutlu olurlar. yeteneklerini değerlendirmek onlara sevinç verir. yıllarca uğraştıktan sonra başarıya ulaşırlar.

KOVA
bu kişiler herhangi bir bağ tanımaz, herşeyi öğrenmek isterler. yaşamın çeşitli bölümlerinin nasıl birleştiğini merak ederler. herşeyin neden değişik olduğunu anlamak onlara zevk verir. duygularına kapılmadıkları için özgürlüğün tadını çıkarabilirler. toplumun hangi yöne gittiğini inceler, ileri görüşlü olduklarından daha iyi bir geleceğin nasıl sağlanabileceği konusunda sağlam düşünceler üretirler. her seçeneği deneyerek insanların egolarından nasıl kurtulabileceğini araştırırlar. sevinçleri bireysel değil, herkes içindir.

BALIK
şans noktası balık burcunda olan kişiler, zaman ve mekan ötesine geçebilirler. güçlü sezgileri onlara çekicilik verir. sessiz deneylerle yaşamı anlamak onlara sevinç verir. yaratıcı düş güçleri yüksek bir anlayış, doğruluk ve sevgi ile birleşirse hem gönülleri hem de akılları özgür olabilir. düşledikleri şeyler gerçek olabilir.
 5.evde
İyi bir görünüme sahip şans noktası burada maddi şeylerde şans verecektir. Kişi için iyi bir yaşama sahip olmayı, iyi yemekler ve duyularının tatminini ister. Biçim sevgisi üstün gelecektir ve maddi konforu da, görünümler olumluysa, normal bir uğraş sonucunda elde edecektir. Eğer, Mars ve Satürn şans noktasını etkiliyorsa, bu kişi arzularının tatminini her şeyden üstün tutacaktır. Bu nedenle yaklaşımları ve uğraşları böyle bir hedefe yönelik olur. Bu yerleşim kişiyi bir otel menajeri, bir tiyatro veya eğlence yeri işletmecisi olarak başarılı yapar. Çocuklar için olumlu yerleşim sayılır.
12. evde
Kendi iç sesinle ve ruhunla iletişeme geçmeyi seviyorsun.Hatta bu bir ilişkiye benziyor.Kendini geri getirmek için bazen yalnızlık dönemleri geçirmek isteyebilirsin.Müziğe ciddi bir düşkünlüğün olabilir.Senin en büyük talihin ise her nerede olursan ol her zaman kendi evindeymiş gibi güvendesin.Bu yerleşim seni tehlikeli durumlarda bile başına bişey gelmesini engelleyip,koruyacaktır.Bu yerleşim hayatta kötü talihin ortaya çıktığı durumlarda savunma sağlar. Ruhsal sağlığın olumluluğunu gösterir. Moral konularla tatmin sağlatır.

Şans noktası lilith kavuşum:Çocukken ebeveynleri onların isteklerini yapmamış olabilir onların bazı istekleri geri çevrilmişdir bu yüzden yetişkin olduklarında  istedikleri olmayınca çok sinirlenirler sorunlarla başa çıkamadıkları zaman kendilerini sevmezler intihar etmeyi bile düşünen kişilerdir

8 yorum: