18 Ekim 2010 Pazartesi

Sürükleyen Gezegen

sürükleyen gezegen güneşin önündeki gezegene denir güneşi arkasına alır ve öz benliğimize yaşamımıza bir çok artı yada eksileri olur.


AY

kadın yada erkek farketmez güneş hangi burçta olursa olsun bu kişilerin yaşamında duygular ön planda olacaktır, bir çok kararlarında ve yaşam tarzlarında önce duyguları ile kararlar vereceklerdir.anaç ve babacan tipler olup sevdikleri herkesin anne ve babası gibi koruma güdüsü ile hareket edeceklerdir.anneleri yaşamlarında oldukça önemli olacak her zaman annelerini koruyup kollayacaklardır.alıngan tavırları ile çabuk kırılan yapıda olabilirler. maddi anlamda gayri menkule para yatıran riskten korkan kişilerdir evleri olmazsa kendilerini güvende hissetmezler ve yaşam boyu en parasız olanı bile ev alabilmek için çabalayıp duracaktır. bu kişilerin anne figürü o kadar önemlidirki hayatlarında onu kaybettiklerinde yaşamlarında büyük eksiklik olacaktır ve annenin yerini onlara göre kimse dolduramadığı için hüzünlü olacaklardır annesiz yıllarda.

MERKÜR

kardeşler yaşamında oldukça önemli olacaktır , yapacağı her işte her fiilde öncelikle onları düşünecektir bu kişinin eğer kardeşi yoksa bu onda büyük eksiklik yaratacak ve bu eksikliğini arkadaşlarını kardeş gibi büyük bir sevgi ile severek karşılamaya çalışacaktır.
meraklı ve bilgiye aç bir kişilik olacak her konuyu enine boyuna düşünüp karar verecektir.iyi bir konuşmacı olup satış, pazarlama , öğretmenlik, yazarlık gibi mesleklerde başarılı olabilecektir.ayrıca kardeşlerle yapılan ortak işlere meyilli olup aile şirketleri kuran kişilerde sıkça rastalanan bir açıdır.

VENÜS
sevgi, aşk, birliktelik, evlilik kavramı tüm ilişkilerinde ön planda olacaktır, bu kişilerin iş yaşamında ortak işler çokça görülür, evliliğe hevesli ve geneli erken evlenir, eşleri tarafından yönetilirler ve bunu isteyerek yaparlar. en sert görünen ağır erkekler bile uygun partner bulmuşsa onu mutlu etmek için ellerinden geleni yapar ve sertlikleri sevdiklerinin yanında kaybolur. yaşamın güzelliklerini ve lüxü severler ve zaman içinde maddi olarakta oldukça iyi duruma gelebilirler.

MARS

cesaretin en üst oktavı diyebiliriz burç ne olursa olsun ve mars nerde konumlanırsa konumlansın kişiye aşırı cesaret verecektir, korku bilmeyecek bildiği korkular varsa onlarlada yüzleşecektir, sevdiği zaman mars ateşi gibi seven bu kişi kıskandığı yada kızdığı zamanda aynı ateşle yakacaktır karşısındaki kişiyi.sevgi sözleri ile çok kolay idare edilebilen bu kişiler zorlama ve sert davranışlar karşısında asi ve idaresi güç hale gelebilirler.
yardımsever ve aşırı cömerttir. maddiyatla pek ilgilenmez , aklına eseni yapar , yaşamda dik başlılığı yüzünden bir çok kayıpları olabilir. ayrıca kazalara yatkındırlar.

JÜPİTER

burcu ne olursa olsun yüce gönüllü , yardımsever ve aşırı cömert olacaktır. gülüşü içten sahtekarlıktan arınmış temiz ve çocuksu bakacaktır. yabancı ülkeler, kültürler, din , felsefe merak ettiği konuların başında gelecek ne yapıp edip yabancı ülkelere gidecektir. bilgi ve eğitime yaşadığı süre doymayacak hep daha fazla öğrenmek isteyecektir.

SATÜRN

satürn sürükleyen gezegen olduğunda kişi bunalıma yatkın olacak özünü dışarı çıkarmada çok uzun yıllar sorun yaşayacaktır , otorite ve güç yaşamında hep 1. planda olacak ve daha fazlası daha fazlasını isteyecektir.az arkadaşı olacak, akraba ve ailesindedende herkesle görüşmeyecektir, insanlarda saygı uyandıracak ama sevgi yönü zayıf kalacaktır ve içinde bunalımın temel nedeni sevgisizlik olacak fakat kişi sevgiyi elde etmede zorlanacaktır. eli bir hayli sıkı olabilir ve kenarda çok fazla parası olmadıkça kendini rahat hissetmez, kemik yapısı , dişleri ve cilt sorunlarına yatkınlıklar görülebilir.

URANÜS

bilgi, teknoloji gelişen dünya şartları bu kişinin yaşamını yönlendirmesinde etkin olacaktır, bazen tuhaf fikirleri yada davranışları olabilir ani kararlar verebilir ki eğer uranüs olumsuz açılara sahipse bu ani kararlar büyük hatalara neden olacaktır. bu tip insanların yaşamında planlar işe yaramaz genelde planları alt üst eden ani şartlar, durumlar ve olaylar kişinin planlarını değiştirir.çevresi , arkadaşları değişik kişiler olacaktır ama mutlaka zeki kişiler olacaktır çünkü kişi aptallığa tahammül edemez.

3 yorum:

  1. Neptünü de eklemeniz mümkün mü? :)

    YanıtlaSil
  2. önünde ki derken güneş 3.evde 4. mü beşmi sürüklüyor yoksa güneş kovada kovamı sürüklüyor meal bekleniyor ?

    YanıtlaSil